top of page
Loper in een dreef
Loopschema's
met training guide


 
Anker 2
Gericht op de recreatieve sporter
 

Jouw tijd is een kostbaar goed. Mijn schema's focussen op de recreatieve sporter. In tegenstelling tot een topsporter is het vaak een hele opdracht om alle sessies ingepland te krijgen.

Doordat ik gebruik maak van een slimme planning en efficiënte workouts haal je steeds het maximale uit je trainingen én verlaag je tegelijkertijd het risico op blessure.

Beach Run_edited.jpg
 • Een trainingsschema (Life Time Access)

 • Trainingsgids boordevol looptips

 • Gebruik van werelds beste trainingsplatform - TrainingPeaks

 • Workouts die je onmiddellijk naar je horloge kan zenden. 

 • E-mail support

 • Tijdelijke BONUS: Factsheet over sportvoeding!

FYI: De extra's alleen al zijn meer waard dan de prijs die je betaalt

voor je schema... ;-)

Wat je allemaal krijgt...
Anker 1
Kies je schema
  Anker 3
  Happy athletes

  "

    Als beginnend triatleet met enkel loopervaring hielp zij me met glans slagen in mijn allereerste triatlon. Tot op de dag van vandaag doet ze dat nog steeds met veel geduld en ervaring. Hanneke helpt me mijn grenzen te verleggen door te luisteren naar wat ik wil bereiken."

  Breakaway_BrittVangenechtenFotografie-232_edited.jpg
  Breakaway_BrittVangenechtenFotografie-228.jpg

  Melissa

  Mijn doel voor 2023 is de marathon in Rotterdam. Ik laat me opnieuw door Hanneke begeleiden nadat Hanneke me vorig jaar heeft begeleid richting mijn allereerste marathon ooit. (Antwerpen) De marathon ging vlot en nadien was ik eveneens snel gerecupereerd. De combinatie met mijn job als chef kok is echter niet altijd eenvoudig. Wanneer ik een schema heb dat aangepast is aan mijn agenda lukt me dat beter. Daarnaast weet ik dat ik met een schema op een gezonde en verantwoorde manier richting mijn doelen kan toewerken

  natahn foto-2.png

  Nathan

  "

  "Ik kan met zekerheid zeggen dat Hanneke heeft bijgedragen aan een verbetering in mijn sportprestaties. Dankzij haar heb ik loopevenementen in betere tijden en met minder vermoeidheid afgewerkt. De aangepaste trainingen zorgden er voor dat ik rustig en blessurevrij kon opbouwen."

  Kim Antwerpen_edited.jpg

  Kim DB

  "

  Hanneke_Core_Lichter.jpg
   About Hanneke

  Hanneke is de naam!

   

  Ik ben een beginnende dertiger met een passie voor duursport. Opgegroeid in een familie vol met coureurs, ondertussen ook getrouwd met ene... :-) 

  Maar vooraleer ik zelf de liefde voor de fiets ontdekte deed ik aan atletiek, zwemmen en triatlon. Wanneer ik 17 jaar was startte ik met competitie wielrennen. Ik droomde stiekem van een topsportcarrière.

  Maar helaas liepen de dingen niet echt van een leien dakje. Ik had weinig begeleiding, geraakte snel geblesseerd en moest mijn droom helaas opbergen omdat mijn lichaam echt niet mee wou.

   

  Nu nog meer dan toen besef ik dat de juiste begeleiding zo belangrijk is om op een verantwoorde manier naar jouw doelen toe te werken. Het zit hem soms in de kleine dingen. Gelukkig kan ik in mijn job als coach een stukje van mijn passie en kennis doorgeven. 

  Met mijn schema's streef ik ernaar om je zo efficiënt mogelijk te laten toewerken richting jouw doel. Je tijd is kostbaar dus gaan we er maar best slim mee om. Daarnaast vind ik het belangrijk dat een schema begrijpbaar is en dat jij zelf ook meer inzicht krijgt in zaken die jouw prestatie beinvloeden. Ik geef je dus maar al te graag extra tips mee over sportvoeding, wedstrijdindeling, recuperatie,...

  FAQ

  Welk niveau past bij me? 

  Het hangt af van de afstand waarvoor je traint, maar over het algemeen geven volgende richtlijnen een goed idee.

  Beginner: Het is de eerste maal dat je deze afstand in wedstrijd loopt.  Je focus ligt op het uitlopen. Je wedstrijdervaring is eerder beperkt. Je 10 km tijd ligt boven de 60-65 min.  

  Gemiddeld: Je hebt al enige ervaring met het volgen van een schema en wedstrijden. Je 10 km tijd ligt onder de 65 min. 

  Gevorderd: Je bent een ervaren loper, je bent gewoon om intervals in je schema's te verwerken. Je 10 km tijd ligt onder de 50-55 min. 

  Daarnaast kan je ook een preview per schema bekijken op TrainingPeaks én vind je de instapvoorwaarden terug. (klik hiervoor door naar de aankooppagina) Zo krijg je een goed idee of een bepaald schema aansluit bij je mogelijkheden. 

  Kan ik mijn schema wisselen?

  Wens je na aankoop te wisselen van schema dan kan dat binnen de 7 dagen na ontvangst van je schema in TrainingPeaks. Een terugbetaling van je schema is niet mogelijk.

  Hoeveel keer per week zal ik moeten trainen?

  Alles hangt af van de afstand waarvoor je zal trainen en je niveau. Je zal merken dat quasi alle schema's minstens drie looptrainingen per week bevatten. Soms is de derde training optioneel. Maar zelf raad ik als coach sterk aan om te streven richting een minimum van drie loopjes per week. Zo houd je het blessurerisico laag en zal je sneller progressie te maken. 

  Train je richting de marathon dan mag je je verwachten aan een minimum van vier sessies per week in de laatste 12 weken. Ik voorzie in mijn schema's ook geregelgd een optionele training. Heb je meer tijd dan mag je deze sessies uitvoeren. Zo komt iedereen aan zijn trekken ;-)

  Kan ik de trainingen nog combineren met een andere sport?

  Dat behoort zeker en vast tot de mogelijkheden. Ik geef in mijn trainingsgids, die je na aankoop ontvangt, uitgebreide richtlijnen hoe je de combinatie best aanpakt.

  Kan ik mijn schema nadien nog eens gebruiken?

  Dat kan zeker! Het schema is na aankoop van jou en blijft beschikbaar in je TrainingPeaks app.

    Vragen?
   Stuur me een berichtje

   Breakaway_BrittVangenechtenFotografie-54-2_edited.png
   bottom of page