top of page
Loper in een dreef
Loopschema's
met training guide


 
Anker 2
Gericht op de recreatieve sporter
 

Jouw tijd is een kostbaar goed. Mijn schema's focussen op de recreatieve sporter. In tegenstelling tot een topsporter is het vaak een hele opdracht om alle sessies ingepland te krijgen.

Doordat ik gebruik maak van een slimme planning en efficiënte workouts haal je steeds het maximale uit je trainingen én verlaag je tegelijkertijd het risico op blessure.

Beach Run_edited.jpg
 • Een trainingsschema (Life Time Access)

 • Trainingsgids boordevol looptips

 • Gebruik van werelds beste trainingsplatform - TrainingPeaks

 • Workouts die je onmiddellijk naar je horloge kan zenden. 

 • E-mail support

 • Tijdelijke BONUS: Factsheet over sportvoeding!

FYI: De extra's alleen al zijn meer waard dan de prijs die je betaalt

voor je schema... ;-)

Wat je allemaal krijgt...
Anker 1
Kies je schema
  Anker 3
  Happy athletes

  "

    Als beginnend triatleet met enkel loopervaring hielp zij me met glans slagen in mijn allereerste triatlon. Tot op de dag van vandaag doet ze dat nog steeds met veel geduld en ervaring. Hanneke helpt me mijn grenzen te verleggen door te luisteren naar wat ik wil bereiken."

  Breakaway_BrittVangenechtenFotografie-232_edited.jpg
  Breakaway_BrittVangenechtenFotografie-228.jpg

  Melissa

  Mijn doel voor 2023 is de marathon in Rotterdam. Ik laat me opnieuw door Hanneke begeleiden nadat Hanneke me vorig jaar heeft begeleid richting mijn allereerste marathon ooit. (Antwerpen) De marathon ging vlot en nadien was ik eveneens snel gerecupereerd. De combinatie met mijn job als chef kok is echter niet altijd eenvoudig. Wanneer ik een schema heb dat aangepast is aan mijn agenda lukt me dat beter. Daarnaast weet ik dat ik met een schema op een gezonde en verantwoorde manier richting mijn doelen kan toewerken

  natahn foto-2.png

  Nathan

  "

  "Ik kan met zekerheid zeggen dat Hanneke heeft bijgedragen aan een verbetering in mijn sportprestaties. Dankzij haar heb ik loopevenementen in betere tijden en met minder vermoeidheid afgewerkt. De aangepaste trainingen zorgden er voor dat ik rustig en blessurevrij kon opbouwen."