top of page
Breakaway_BrittVangenechtenFotografie-58_edited_edited.jpg
Coach
Hanneke

Leer me een beetje beter kennen vooraleer we samen aan de slag gaan!

Waar het voor mij om draait

Jij als atleet bent het vertrekpunt, ik houd rekening met je sterktes en zwaktes, met je ervaringen én met jouw persoonlijke agenda. (dat mag een drukke agenda zijn 😉) Samen bekijken we wat er voor jou werkt en wat er voor jou haalbaar is. Zo beperken we het risico op blessure en stomen we je helemaal klaar voor jouw uitdaging of doelstelling. 

Mijn weg als coach

1

Sport is mijn passie. Een passie die er altijd al was. Ik startte als kind met atletiek en zwemmen, deed aan triatlon en schakelde op mijn zeventiende over naar het wielrennen. Het leukste aan sport vond ik het buiten zijn, het samen sporten met anderen. Desalniettemin droomde ik er ook van om topsporter te worden. 

begin 2_edited.jpg

2

Sporten was mijn ding. Dus de keuze om Bewegingswetenschappen aan de UGent te studeren was snel gemaakt. Tijdens mijn studies begon ik helaas te sukkelen met blessures en moest ik mijn eigen sportieve dromen aan de kant zetten. Dat was een harde klap. Ik stelde noodgedwongen mijn ambities bij: Ik zou coach worden en op die manier mijn passie en kennis delen met anderen. 

unif.jpg

3

Na mijn studies startte ik als coach bij Energy Lab. Waar ik full time aan de slag ging met zowel recreatieve en professionele sporters. Ik kreeg de kans om samen te werken met heel wat topsporters (Telenet, Lotto Soudal,…)  en bedrijven van het hoogste niveau (Adecco, Deloitte, ING,…) 

coach energy lab_edited.jpg

Een glimp naar enkele atleten en bedrijven waarmee ik in het verleden al heb samengewerkt

 Zijn wij een match? 

Wel, ik kan je alvast vertellen dat ik een spontane goedlachse madam ben die oprecht haar atleten wil beter maken met alle kennis en ervaring die ze eerder opdeed. 

Ik ben best een gevoelig persoon. Je kan bij me terecht met je struggles of dingen waarmee je zit. Ik sta altijd open voor een goed en eerlijk gesprek

Mijn verborgen kantjes ? Wel, ik ben een direct persoon. Soms in jouw voordeel, soms ook in jouw nadeel. Dat maakt ook dat je weet waar het op staat en dat ik je ook met de voetjes op de grond zal zetten indien dat nodig is. 😉

4

In 2017 kriebelde het te hard. Ik wou mijn eigen weg inslaan, mij eigen ding doen. Zo startte ik Breakaway op. Ik wou me meer toeleggen op de individuele begeleiding van sporters. Ruimte maken voor wat ik echt belangrijk vind als coach. Ondertussen leer ik nog elke dag bij. Niet enkel door me bij te scholen maar door echt te luisteren naar mijn atleten.  

Coach Breakaway.jpg
Ben je wel juist bezig?

Ben jij het ook beu om te trainen zonder echt te weten of je nu wel juist bezig bent? 

Wil je weten wat jouw persoonlijke trainingszones zijn? 

Ben je op zoek naar meer structuur of heb je misschien iemand nodig die jou voorziet van de gepaste feedback? 

Met dat én veel meer kan ik jou helpen. Ontdek wat ik voor jou kan betekenen!

Bepaal je trainingszones door middel van een inspanningstest

Laat je 1-1 begeleiden en bespreek je trainingen met je coach

Kies een trainingsschema dat je voorbereidt op je sportevent.

Volg mij op Instagram
bottom of page