top of page

Verzend-, annulerings- en leveringsbeleid

Verzend & Leveringsbeleid

 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Wij verzenden u bestelling binnen de drie werkdagen. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

 

België

€2,99 voor bestellingen die door de brievenbus passen.
€ 5,99 voor bestellingen onder de € 100,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 100,-

Nederland 

€ 9,99 voor bestellingen onder de € 200,-

Gratis voor bestellingen vanaf € 200,-

Duitsland, Frankrijk

€ 9,99 voor alle bestellingen

Woont u in een andere verzendregio en wil je graag een bestelling plaatsen. Contacteer ons om te bekijken wat de verzendkosten zouden bedragen.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Bpost of PostNL. Wij informeren u wanneer uw pakket naar u onderweg is met daarin het voorspelde bezorgmoment. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Bestelling herroepen

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

 De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed in fysiek bezit krijgt. 


Om het herroepingsrecht uit te oefenen moet u ons (Breakaway sportcoaching met ondernemingsnummer BE0683 615 715) via een ondubbelzinnige verklaring. (Bv. Schriftelijke post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hierbij gebruik maken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. 


Nadat u ons op de hoogte heeft gesteld dat u de aankoop wil herroepen. Dient u het artikel op eigen kosten te verzenden naar. De kosten voor deze verzending bedragen gemiddeld 5.99 EUR. 


Breakaway Sportcoaching 
Ruisbroek-Dorp 1C
2870 Ruisbroek 

België


Zorg dat u een bewijs kan voorleggen nadat u het artikel op de post gedaan hebt.  Zend het artikel in zijn originele verpakking terug. Het artikel mag overigens niet gebruikt, beschadigd of gedragen zijn. Na ontvangst van uw artikel zullen wij het aankoopbedrag + eventueel eerder betaalde verzendkosten terugstorten op uw rekening.

 

 

 

Modelformulier voor herroeping


(dit formulier alleen invullen en terugzenden indien u de overeenkomst wilt herroepen)


Aan: Hanneke Van Gucht handelend onder de naam Breakaway Sportcoaching 
Ruisbroek-Dorp 1C
2870 Ruisbroek 


hanneke@breakaway-sportcoaching.com


•    Ik deel u hierbij mede, dat ik onze overeenkomst betreffende
de verkoop van de volgende producten: …………………………………[ product vermelden ]
herroep


•    Bestelnummer…………………………………………………………………[ bestelnummer ]
 


•    Het product is door mij ontvangen op……………………………………...[ datum aflevering ]
 


•    Uw naam (voor en achternaam)…………………………………………….[ naam ]
 


•    Uw adres ……………..……………………………………………………….[ postcode, straat, plaats ]
 


•    Bij afwijkend afleveradres:…………………………………………………..[ postcode, straat, plaats ]
 
Datum:…………………………
 
________________________
handtekening consument

 

bottom of page