top of page
orca-T4boPYGF-vA-unsplash_edited.jpg

Coachingstraject triatlon

Wanneer je voor coaching kiest, kies je voor een op maat gemaakt schema met tips en feedback van je coach. Je mag er zeker van zijn dat al onze coaching formules oog hebben oog voor jou als mens & atleet. Daarnaast krijg je toegang tot onze online community waar we virtuele trainingssessies houden en elkaar motiveren.
 

Het grote verschil tussen onderstaande verschillende formules? Dat zit hem voornamelijk in de mate van contact, trainingsanalyse & bijsturing.

LIGHT

€115 per maand

Maandelijkse opmaak
Maandelijkse feedback
Individuele call / 3 maanden
Lid van de community
Core stability bundel
Basic user TrainingPeaks

BASIC

 €135 per maand

Maandelijkse opmaak
Twee maandelijkse feedback
Individuele call / maand
Lid van de community
Core stability bundel
Basic user TrainingPeaks
Gestructureerde workouts

PREMIUM

€270 per maand

Wekelijkse opmaak & bijsturing
Wekelijkse feedback
Individuele call / week
Opmaak jaarplanning
Persoonlijk krachtschema
Trainingsanalyse WKO5
Lid van de community
Premium user TrainingPeaks
Gestructureerde workouts
1 conditietest / jaar

VIP

€550 per maand

Wekelijkse opmaak
Dagelijkse bijsturing & feedback
Individuele call - onbeperkt
Opmaak jaar- & meerjarenplanning
Persoonlijk krachtschema & -sessie
Trainingsanalyse WKO5 (i)
Lid van de community
Premium user TrainingPeaks
Gestructureerde workouts (i)
Twee conditietesten / jaar

Beschrijving
Deze formule voorziet een op maat gemaakt schema dat rekening houdt met je persoonlijke agenda en mogelijkheden als sporter. Op maandelijkse basis wordt er feedback gegeven via mail en/of via TrainingPeaks. Elk kwartaal plannen we een call om dieper in te gaan op de afgelopen periode en de doelen voor de komende periode te bespreken. Verder kan je ten alle tijden met vragen terecht in onze online community waar we eveneens maandelijks een gezamenlijke sport- of infosessie organiseren.

Voor wie?
Voor de recreatieve sporter die op zoek is naar een op maat gemaakt schema en graag enige vorm van begeleiding geniet.

Breakaway_BrittVangenechtenFotografie-336_edited.jpg

LIGHT
COACHING

Ligh coaching
Basic coaching
Breakaway_BrittVangenechtenFotografie-308_edited.jpg

BASIC
COACHING

Beschrijving
Deze formule voorziet een op maat gemaakt schema dat rekening houdt met je persoonlijke agenda en mogelijkheden als sporter. De geplande workouts in je schema kan je rechtstreeks uploaden naar zwift of je training device. Zo heb je je schema ten alle tijden digitaal bij je op training. 
We plannen één maal per maand een gezamenlijke call om dieper in te gaan op de afgelopen periode en bij te sturen waar nodig. Aanvullend is er nog één contact per maand via mail of whatsapp. Verder kan je ten allen tijde met vragen terecht in onze online community waar we eveneens maandelijks een gezamenlijke sport- of infosessie organiseren.


Voor wie?
Voor zowel de recreatieve als competitieve sporter die op zoek is naar een op maat gemaakt schema waarbij er op regelmatige basis contact is met de coach met mogelijkheid tot bijsturing.

Premium coaching

Beschrijving
Aan de start van het traject maken we een jaarplan. We zullen hier heel specifiek je training load plannen per week, dit voor zowel de component uithouding als kracht. Tijdens de planning staan jouw doelen én belastbaarheid ten alle tijden voorop.


Je schema’s kunnen op wekelijkse basis worden bijgestuurd. Het schema kan zo snel worden aangepast wanneer er een wedstrijd wordt verplaatst of wanneer je ziek bent. Elke twee weken bel je met je coach zodat er heel makkelijk kan worden ingespeeld op basis van je feedback.
Tussentijdse testen op training om je progressie te tracken zullen onderdeel zijn van jouw programma. Aan de hand van een premium account heb je toegang tot alle features van TrainingPeaks en kan je de geplande workouts rechtstreeks uploaden naar je training device. De analyse van trainingen en wedstrijden gebeurt met de software WKO5.
Net zoals bij alle andere formules heb je eveneens toegang tot onze online community waar we maandelijks een gezamenlijke sport- of infosessie organiseren.Voor wie?
Voor de doorgedreven recreatieve en competitieve sporter die op zoek is naar een gedetailleerd schema met uitgebreide feedback en mogelijkheid tot snelle bijsturing. 

quino-al-gLnHYHYyD3c-unsplash_edited_edited.jpg

PREMIUM
COACHING

VIP Coaching
victoire-joncheray-H30w37gpkro-unsplash_edited_edited.jpg

VIP
COACHING

Beschrijving
Aan de start van het traject maken we een meerjaar- & jaarplan. We zullen hier heel specifiek je training load plannen per week, dit voor zowel de component uithouding als kracht. Tijdens de planning staan jouw doelen én belastbaarheid ten alle tijden voorop.
Je staat in heel nauw contact met je coach en dagelijks bijsturen is mogelijk. Je trainingen worden in detail geanalyseerd en in combinatie met je feedback wordt je schema aangepast. Dit om het maximale uit je prestatie te kunnen halen.
Tussentijdse testen op training om je progressie te tracken zullen onderdeel zijn van jouw programma. Aan de hand van een premium account heb je toegang tot alle features van TrainingPeaks en kan je de geplande workouts rechtstreeks uploaden naar je training device. De analyse van trainingen en wedstrijden gebeurt met de software WKO5.
Net zoals bij alle andere formules heb je eveneens toegang tot onze online community waar we maandelijks een gezamenlijke sport- of infosessie organiseren.


Voor wie?

Voor de competitieve en professionele sporter die van heel kortbij wil opgevolgd worden om zo het maximale uit zijn prestatie te kunnen halen. 
 

Breakaway_BrittVangenechtenFotografie-152_edited.jpg
De persoon staat altijd centraal

Iedere duursporter die zijn conditie op een efficiënte en correcte manier wil verbeteren is hier aan het juiste adres.

 

Ik vind het als coach uiterst belangrijk dat een schema haalbaar is en rekening houdt met je mogelijkheden als sporter en mens. Een goede & open communicatie met elkaar staat hierbij voorop! Zo wordt er steeds vertrokken vanuit jouw persoonlijke doelen en mogelijkheden om tot een goed en haalbaar schema te komen. 

Bekijk ons aanbod aan test- en coachformules en kies de formule die best bij jou past.

Welk pakket past het best bij mij?

Alles hangt af van hoeveel je begeleiding je graag wenst. Ben je niet zeker welk pakket best bij jou past? Boek dan een vrijblijvende online call waarin je samen met Hanneke het pakket zoekt wat bij jou past.

Wat is de minimale duur van een coachingstraject?

De minimale duur van een traject bedraagt 6 maanden. Wil je echter sneller stoppen, dat kan maar dan betaal je een extra kost van 100 EUR.

Zijn testen inbegrepen in de prijs?

Wanneer je kiest voor de Premium of VIP formule zijn er testen in je pakket inbegrepen. Bij de Light en Basic formule is dit niet het geval. Wel mag je als teambreakaway atleet steeds rekenen op een korting van 50 EUR op het standaard testtarief.  

Kan ik mijn coachingpakket later nog upgraden?

Zeker en vast. Merk je na een tijdje dat je meer nood hebt aan opvolging dan kan je eenvoudig schakelen naar een andere formule.

Veelgestelde vragen

Wat onze atleten over ons vertellen

Melissa.jpg

Melissa V - Triatlete

"Ik leerde Hanneke 4 jaar geleden kennen tijdens mijn WY4 ambassadorship.  Als beginnend triatleet met enkel loopervaring hielp zij me met glans slagen in mijn allereerste triatlon. Tot op de dag van vandaag doet ze dat nog steeds met veel geduld en ervaring. Hanneke helpt me mijn grenzen te verleggen door te luisteren naar wat ik wil bereiken."

Breakaway_BrittVangenechtenFotografie-30_edited_edited.jpg
Laat me je een mailtje sturen bij interessante aanbiedingen
Schrijf je in en wordt op de hoogte gehouden bij interessante aanbiedingen, freebies en zoveel meer!

Bedankt voor het abonneren!

bottom of page