top of page
Breakaway_BrittVangenechtenFotografie-222_edited_edited.jpg

Een trainingsschema op maat

Heb je een moeilijk agenda, ben je iemand die meerdere sporten combineert of ben je op zoek naar schema dat helemaal op jouw maat wordt gemaakt? Dat behoort zeker tot de mogelijkheden! De looptijd van een schema bedraagt 12 weken.

Intake & Trainingsschema:  99 EUR

Conditietest & Trainingsschema: 199 EUR

Verlengen van je schema:  30 EUR / maand

 

Triatlonschema met specifieke zwemschema's:  supplement 30 EUR ​(12 weken)

Breakaway_BrittVangenechtenFotografie-152_edited.jpg
Jij bent het vertrekpunt

Jij als atleet bent het vertrekpunt, ik houd rekening met je sterktes en zwaktes, met je ervaringen én met jouw persoonlijke agenda (dat mag een drukke agenda zijn 😉). Samen kijken we naar wat er voor jou werkt en wat er voor jou haalbaar is. Zo beperken we het risico op blessure en stomen we je helemaal klaar voor jouw uitdaging of doelstelling. 

Veelgestelde vragen

Welk pakket past het best bij mij?

Ben je niet zeker welk pakket best bij jou past? Boek dan een vrijblijvende online call waarin je samen met Hanneke het pakket zoekt wat bij jou past.

Wat is de minimale duur van een coachingstraject?

De minimale duur van een traject bedraagt 6 maanden. Wil je echter sneller stoppen, dat kan maar dan betaal je een extra kost van 100 EUR. 

Zijn testen inbegrepen in de prijs?

Wanneer je kiest voor de Premium of VIP formule zijn er testen in je pakket inbegrepen. Bij de Light en Basic formule is dit niet het geval. Wel mag je als #teambreakaway atleet steeds rekenen op een korting van 50 EUR op het standaard testtarief.  

Kan ik mijn coachingpakket later nog upgraden?

Zeker en vast. Merk je na een tijdje dat je meer nood hebt aan opvolging dan kan je eenvoudig schakelen naar een andere formule.

Wat onze atleten over ons vertellen

Melissa.jpg

Melissa V - Triatlete

"Ik leerde Hanneke 4 jaar geleden kennen tijdens mijn WY4 ambassadorship.  Als beginnend triatleet met enkel loopervaring hielp zij me met glans slagen in mijn allereerste triatlon. Tot op de dag van vandaag doet ze dat nog steeds met veel geduld en ervaring. Hanneke helpt me mijn grenzen te verleggen door te luisteren naar wat ik wil bereiken."

bottom of page