top of page
Breakaway_BrittVangenechtenFotografie-54-2_edited_edited.png

 Bedankt! 

TIP: kijk zeker je reclame of spamfolder na indien je het trainingsschema niet ontvangen hebt

Beach Run_edited.jpg

Psssttt .. klik op de rode knop!

TRAININGSTRAJECT (HALVE) MARATHON

Anker 1
Is
 PLAN MARATHON
iets voor mij?

Je bent klaar om van jouw (halve) marathondroom ook een echt doel te maken.

Je bent bang van blessures. Je weet niet zo goed hoe je nu correct en verantwoord opbouwt zonder telkens geblesseerd te geraken. 

Het lukt je maar moeilijk om op je eigen houtje een schema te volgen

Je weet dat je voldoende moet eten en drinken tijdens je loopsessies maar je weet eigenlijk niet heel goed wat, wanneer en hoeveel

Je hebt er genoeg van veel en hard te trainen en niet het gewenste effect te bereiken

Anker 2
Plan Marathon

Een online traject waarbij je in 4 maanden wordt klaargestoomd voor jouw halve of volledige marathon*

*Starten doen we op 9 januari. Jouw event valt dus best eind april of begin mei. (Rotterdam, Puurs (25km ook mogelijk), Maastricht,...)

Beach Run_edited.jpg
 • Een persoonlijk intakegesprek
   

 • Een persoonlijk opgemaakt schema dat rekening houdt met jouw doelen, mogelijkheden, pijnpunten,… Alles start bij jou.
   

 • Een voedingsplan voor de dag van de marathon
   

 • Online workshops die jouw voorzien van de nodige theoretische en praktische kennis om jouw perfect voor te bereiden.
   

 • Een tool waarmee jij vlot jouw persoonlijke trainingszones kan berekenen.
   

 • Een bundel met de belangrijkste core-, kracht- én stretchoefeningen die je nodig hebt om je sterk en soepel te houden.
   

 • Toegang tot een besloten community waar je terecht kan met al je vragen en waar we elkaar motiveren.

Wat kan je verwachten?
bMVCM9_antwerp-10-miles.jpg
WAT JE ZOAL MAG VERWACHTEN

1

Tijdens deze workshop voorzie ik je van alle info die je nodig hebt om jouw eerste trainingen aan te vatten. We starten met de belangrijke trainingsprincipes en sluiten af met de meer praktisch zaken zoals het instellen van jouw persoonlijke trainingszones, het gebruik van de software trainingpeaks,…  

Klaar voor de start, af
Fysiotherapeut

Blessurevrij blijven, blijft één van de grootste uitdagingen wanneer je je voorbereidt op een lange afstand event. Ik deel met jouw enkele belangrijke en praktische tips die jij onmiddellijk kan toepassen tijdens jouw trainingen. Afsluiten doen we met een actieve core en stretch sessie!

2

WORKSHOP
BLESSUREPREVENTIE

Hanneke foto.jpg

In de laatste weken van onze voorbereiding bespreken hoe de laatste trainingen eruit zullen zien, hoe je fris aan de start komt en wat je kan verwachten op D-Day. Zo kom je voor geen verrassingen meer te staan.  

4

WORKSHOP
FINAL TRICKS

Hanneke_Core_Lichter.jpg
 ABOUT HANNEKE 

Hanneke is de naam!

 

Ik ben een beginnende dertiger met een passie voor duursport. Opgegroeid in een familie vol met coureurs, ondertussen ook getrouwd met ene... :-) 

Maar vooraleer ik zelf de liefde voor de fiets ontdekte deed ik aan atletiek, zwemmen en triatlon. Wanneer ik 17 jaar was startte ik met competitie wielrennen. Ik droomde stiekem van een topsportcarrière.

Maar helaas liepen de dingen niet echt van een leien dakje. Ik had weinig begeleiding, geraakte snel geblesseerd en moest mijn droom helaas opbergen omdat mijn lichaam echt niet mee wou.

 

Nu nog meer dan toen besef ik dat de juiste begeleiding zo belangrijk is om op een verantwoorde manier naar jouw doelen toe te werken. Het zit hem soms in de kleine dingen. Gelukkig kan ik in mijn job als coach een stukje van mijn passie en kennis doorgeven. 

Ik help jou dus graag op weg om de eerste correcte stappen te zetten richting een geslaagde voorbereiding en (halve) marathon!

De man met de hamer, de kans is groot dat je hem al tegen gekomen bent. Meer dan eens ligt de reden hiervoor bij een uitgeputte energievoorraad. Om er voor te zorgen dat jij weet wat je moet eten en wanneer plannen we een workshop zodat jij tijdens het lopen niet zonder brandstof valt.  

3

WORKSHOP
SPORTVOEDING

Bosbessen Havermout

 DE FORMULES 

 DE FORMULES 

 DE FORMULES 

 DE FORMULES 

Persoonlijk intake gesprek 

 

Gepersonaliseerd trainingsschema

(15-16 weken)

 

Tool om jouw trainingszones te bepalen

 

Core & kracht bundel 

 

Voedingsplan voor marathondag

 

Toegang tot 4 waardevolle online workshops omtrent voeding, blessurepreventie, trainingsprincipes,…  

 

Lid van een besloten community waar je terecht kan met je vragen.

349 EUR

Twv 495 EUR - Uitzonderlijke korting vanwege eerste editie.

 BASIC FORMULE 

 VIP FORMULE 

BASIC formule met extra’s

 

Met 1 op 1 conditietest met lactaatmeting. 

 

Met een tussentijds opvolggesprek

 

Beperkte plaatsen!

 469 EUR 

 Twv 695 EUR - Uitzonderlijke korting 
vanwege eerste editie. 

De officiële deuren gaan open op 1 Januari!

psst... door je voor in te schrijven beland je op mijn wachtlijst en kan jij als eerste inschrijven.

Anker 3
Anker 4
Breakaway_BrittVangenechtenFotografie-265.jpg

"

"Ik kan met zekerheid zeggen dat Hanneke heeft bijgedragen aan een verbetering in mijn sportprestaties. Dankzij haar heb ik loopevenementen in betere tijden en met minder vermoeidheid afgewerkt. Wanneer ik te kampen had met blessures, stond ze me bij met raad en daad en behoedde me om te snel terug te starten. De aangepaste trainingen zorgden er voor dat ik rustig en blessurevrij kon opbouwen."

 KIM 

"

Hanneke! I did it 🤩🤩 met Jelle nog een lus extra en geland op 21,78 km ! Merci voor de geweldige begeleiding ! Was anders nooit gelukt. Heb wel zin om nog verder te doen …

 LIEVE 

"

I couldn’t go with out making a special post to thank a very special coach who helped me more than anyone will ever know. @coach_hanneke you took the time to listen and understand my fears and stayed by my side to the end. I am so thankful for you and your motivation and inspiration.

 

Thank you for being kind, understanding and helping me to believe in myself! You are a special person and I appreciate you and everything you did for me.

 CHRISTINE 

"

Mijn doel voor 2023 is de marathon in Rotterdam. Ik laat me opnieuw door Hanneke begeleiden nadat Hanneke me vorig jaar heeft begeleid richting mijn allereerste marathon ooit. (Antwerpen) De marathon ging vlot en nadien was ik eveneens snel gerecupereerd. De combinatie met mijn job als chef kok is echter niet altijd eenvoudig. Wanneer ik een schema heb dat aangepast is aan mijn agenda lukt me dat beter. Daarnaast weet ik dat ik met een schema op een gezonde en verantwoorde manier richting mijn doelen kan toewerken

 NATHAN 

 HAPPY ATHLETES 

FAQ

Hoe snel moet ik kunnen lopen?

Snelheid doesn’t matter! Echt waar. Jouw loopniveau doet er niet echt toe. Wat er wel toe doet is hoeveel kilometers je al op de teller hebt staan, m.a.w. jouw loopervaring is wél belangrijk. Als je je inschrijft voor de halve marathon zorg er dan voor dat je zonder problemen 7-8 km kan lopen en dat jouw lichaam het reeds gewoon is om twee maal per week te lopen. 

Wanneer je je inschrijft voor het traject van de marathon is het belangrijk dat je reeds 16 km kan lopen. Daarnaast loop je nu minimum 30-35km per week zonder dat jouw lichaam hier hinder van ondervindt.

Kan ik meedoen als ik een blessure heb?

Alles hangt af van de ernst van de blessure, je stuurt me best even een berichtje en dan bekijken we samen of het een goed idee is om deel te nemen.  

Hoeveel keer per week zal ik moeten trainen?

Train je voor de halve marathon dan kan je je verwachten aan een minimum van drie trainingen per week.

Train je voor de volledige marathon dan raad ik aan om toch te evolueren naar vier loopsessies per week. Maar geen paniek, niet alle trainingen zijn even lang. Zo plan ik doorgaans één langere, twee middellange en één korte training per week. Jouw schema wordt daarnaast op maat gemaakt dus ik vertrek altijd vanuit jouw mogelijkheden.

Kan ik de trainingen nog combineren met een andere sport?

Dat behoort zeker en vast tot de mogelijkheden. We kijken dat geval samen hoe we het schema best aanpassen in functie van jouw andere trainingen. Let wel op, er worden enkel looptrainingen in je schema uitgeschreven. 

Wat als ik een webinar niet kan bijwonen?

De webinars gaan steeds live door maar wanneer het voor jou niet lukt om er bij te zien kan je hem gewoon achteraf bekijken.  

Mag ik ook een andere marathon kiezen?

Zeker en vast. We raden aan om een marathon te kiezen eind april of begin mei omdat op die manier iedereen ongeveer in dezelfde fase zit. Het is echter zéker ok om iets later op het jaar jouw marathon te plannen. (Let wel op, indien jouw schema langer is dan 16 weken zal er een extra kost van 35 EUR/maand worden aangerekend) 

Wat als ik geblesseerd geraak?

Loop je tijdens de eerste 8 weken van ons traject een blessure op waardoor je het traject niet kan verder zetten. Dan krijg jij je de helft van jouw inschrijvingsgeld als tegoed bon terug. Zo kan je op een later tijdstip opnieuw deelnemen aan een soortgelijk traject of kan je met deze bon een nieuw persoonlijk schema laten opstellen door Hanneke.

bottom of page