top of page

Coachingstraject lopen

Wanneer je voor coaching kiest, kies je voor een op maat gemaakt schema met tips en feedback van je coach. Je mag er zeker van zijn dat al onze coaching formules oog hebben oog voor jou als mens & atleet. Daarnaast krijg je toegang tot onze online community waar we virtuele trainingssessies houden en elkaar motiveren.
 

Het grote verschil tussen onderstaande verschillende formules? Dat zit hem voornamelijk in de mate van contact, trainingsanalyse & bijsturing.

LIGHT

€99 per maand

Maandelijkse opmaak
Maandelijkse feedback
Individuele call / 3 maanden
Lid van de community
Core stability bundel
Basic user TrainingPeaks

BASIC

€129 per maand

Maandelijkse opmaak
Twee maandelijkse feedback
Individuele call / maand
Lid van de community
Core stability bundel
Premium user TrainingPeaks
Gestructureerde workouts

Beschrijving
Deze formule voorziet een op maat gemaakt schema dat rekening houdt met je persoonlijke agenda en mogelijkheden als sporter. Op maandelijkse basis wordt er feedback gegeven via mail en/of via TrainingPeaks. Elk kwartaal plannen we een call om dieper in te gaan op de afgelopen periode en de doelen voor de komende periode te bespreken. Verder kan je ten alle tijden met vragen terecht in onze online community waar we eveneens maandelijks een gezamenlijke sport- of infosessie organiseren.

Voor wie?
Voor de recreatieve sporter die op zoek is naar een op maat gemaakt schema en graag enige vorm van begeleiding geniet.

Breakaway_BrittVangenechtenFotografie-265_edited.png

LIGHT
COACHING

Ligh coaching
Basic coaching
Breakaway_BrittVangenechtenFotografie-199_edited.jpg

BASIC
COACHING

Beschrijving
Deze formule voorziet een op maat gemaakt schema dat rekening houdt met je persoonlijke agenda en mogelijkheden als sporter. De geplande workouts in je schema kan je rechtstreeks uploaden naar zwift of je training device. Zo heb je je schema ten alle tijden digitaal bij je op training. 
We plannen één maal per maand een gezamenlijke call om dieper in te gaan op de afgelopen periode en bij te sturen waar nodig. Aanvullend is er nog één contact per maand via mail of whatsapp. Verder kan je ten allen tijde met vragen terecht in onze online community waar we eveneens maandelijks een gezamenlijke sport- of infosessie organiseren.


Voor wie?

Voor zowel de recreatieve als competitieve sporter die op zoek is naar een op maat gemaakt schema waarbij er op regelmatige basis contact is met de coach met mogelijkheid tot bijsturing.
 

Breakaway_BrittVangenechtenFotografie-152_edited.jpg
De persoon staat altijd centraal

Iedere duursporter die zijn conditie op een efficiënte en correcte manier wil verbeteren is hier aan het juiste adres.

 

Ik vind het als coach uiterst belangrijk dat een schema haalbaar is en rekening houdt met je mogelijkheden als sporter en mens. Een goede & open communicatie met elkaar staat hierbij voorop! Zo wordt er steeds vertrokken vanuit jouw persoonlijke doelen en mogelijkheden om tot een goed en haalbaar schema te komen. 

Bekijk ons aanbod aan test- en coachformules en kies de formule die best bij jou past.

Veelgestelde vragen

Welk pakket past het best bij mij?

Ben je niet zeker welk pakket best bij jou past? Boek dan een vrijblijvende online call waarin je samen met Hanneke het pakket zoekt wat bij jou past.

Wat als ik een blessure oploop?

Ondanks het feit dat blessurevrij sporten één van onze kernwaarden is kan het natuurlijk altijd gebeuren dat je een blessure oploopt. Wanneer je langer dan drie weken niet kan trainen kan je tijdelijk je coaching formule on hold zetten. Daarnaast werken we samen met een sterk team van kiné's die jou graag helpen bij jouw revalidatie.

Zijn testen inbegrepen in de prijs?

Wanneer je kiest voor de Premium of VIP formule zijn er testen in je pakket inbegrepen. Bij de Light en Basic formule is dit niet het geval. Wel mag je als teambreakaway atleet steeds rekenen op een korting van 50 EUR op het standaard testtarief.  

Kan ik mijn coachingpakket later nog upgraden?

Zeker en vast. Merk je na een tijdje dat je meer nood hebt aan opvolging dan kan je eenvoudig schakelen naar een andere formule.

Wat onze atleten over ons vertellen

Kim Antwerpen_edited.jpg

Kim DB - Loopster / Duatlete in wording

"Ik kan met zekerheid zeggen dat Hanneke heeft bijgedragen aan een verbetering in mijn sportprestaties. Dankzij haar heb ik loopevenementen in betere tijden en met minder vermoeidheid afgewerkt. Wanneer ik te kampen had met blessures, stond ze me bij met raad en daad en behoedde me om te snel terug te starten. De aangepaste trainingen zorgden er voor dat ik rustig en blessurevrij kon opbouwen."

bottom of page