top of page
Breakaway_BrittVangenechtenFotografie-217.jpg

Yes! 

Slimme beslissing! Je staat nu op de wachtlijst en je ontvangt héél binnenkort meer info over het nieuwe traject!

HAPPY ATHLETES

"

"Ik leerde Hanneke 4 jaar geleden kennen tijdens mijn WY4 ambassadorship.  Als beginnend triatleet met enkel loopervaring hielp zij me met glans slagen in mijn allereerste triatlon. Tot op de dag van vandaag doet ze dat nog steeds met veel geduld en ervaring. Hanneke helpt me mijn grenzen te verleggen door te luisteren naar wat ik wil bereiken."

Breakaway_BrittVangenechtenFotografie-232_edited.jpg
Breakaway_BrittVangenechtenFotografie-228.jpg

Melissa

I couldn’t go without making a special post to thank a very special coach who helped me more than anyone will ever know. @coach_hanneke you took the time to listen and understand my fears and stayed by my side to the end. I am so thankful for you and your motivation and inspiration.

Thank you for being kind, understanding and helping me to believe in myself! 

 

You are a special person and I appreciate you and everything you did for me!

Schermafbeelding 2022-12-28 om 10.39.50.png

Christine

"

"Ik kan met zekerheid zeggen dat Hanneke heeft bijgedragen aan een verbetering in mijn sportprestaties. Dankzij haar heb ik loopevenementen in betere tijden en met minder vermoeidheid afgewerkt. Wanneer ik te kampen had met blessures, stond ze me bij met raad en daad en behoedde me om te snel terug te starten. De aangepaste trainingen zorgden er voor dat ik rustig en blessurevrij kon opbouwen."

Kim Antwerpen_edited.jpg

Kim DB

"

Hanneke_Core_Lichter.jpg
 ABOUT HANNEKE 

Hanneke is de naam!

 

Ik ben een beginnende dertiger met een passie voor duursport. Opgegroeid in een familie vol met coureurs, ondertussen ook getrouwd met ene... :-) 

Maar vooraleer ik zelf de liefde voor de fiets ontdekte deed ik aan atletiek, zwemmen en triatlon. Wanneer ik 17 jaar was startte ik met competitie wielrennen. Ik droomde stiekem van een topsportcarrière.

Maar helaas liepen de dingen niet echt van een leien dakje. Ik had weinig begeleiding, geraakte snel geblesseerd en moest mijn droom helaas opbergen omdat mijn lichaam echt niet mee wou.

 

Nu nog meer dan toen besef ik dat de juiste begeleiding zo belangrijk is om op een verantwoorde manier naar jouw doelen toe te werken. Het zit hem soms in de kleine dingen. Gelukkig kan ik in mijn job als coach een stukje van mijn passie en kennis doorgeven. 

Ik help jou dus graag op weg om de eerste correcte stappen te zetten richting een geslaagde voorbereiding en (halve) marathon!

MORE HAPPY ATHLETES

"

"Dankzij de coaching van Hanneke hebben mijn trainingen eindelijk structuur gekregen en ritme gevonden. De persoonlijke aanpak van Hanneke geeft naast de fysieke prestatie ook de nodige aandacht aan het mentale aspect. Zo zijn de cijfertjes na een training niet de maatstaf voor succes maar wel het gevoel.
Indien je met een goed gevoel en vertrouwen naar jouw doel wil toewerken is Hanneke de juiste keuze. Ik kan alvast zeggen dat ik de resultaten voel op de momenten dat ik er wil staan.

Schermafbeelding 2022-12-29 om 10.46.28.png

Niels v D.

Mijn doel voor 2023 is de marathon in Rotterdam. Ik laat me opnieuw door Hanneke begeleiden nadat Hanneke me vorig jaar heeft begeleid richting mijn allereerste marathon ooit. (Antwerpen) De marathon ging vlot en nadien was ik eveneens snel gerecupereerd. De combinatie met mijn job als chef kok is echter niet altijd eenvoudig. Wanneer ik een schema heb dat aangepast is aan mijn agenda lukt me dat beter. Daarnaast weet ik dat ik met een schema op een gezonde en verantwoorde manier richting mijn doelen kan toewerken

natahn foto-2.png

Nathan

"

"Hanneke! I did it 🤩🤩 met Jelle nog een lus extra en geland op 21,78 km ! Merci voor de geweldige begeleiding ! Was anders nooit gelukt. Heb wel zin om nog verder te doen …"

Nieuw project-8.jpg

Lieve

"

 Vragen? Stuur me een bericht
op 
Facebook of Instagram 

Of stuur een mailtje!

Breakaway_BrittVangenechtenFotografie-54-2_edited.png
bottom of page