andrew-tanglao-3I2vzcmEpLU-unsplash_edited.jpg

€199

*Er zijn voordeeltarieven voor groepen en teambreakaway atleten

Bij Breakaway kan je terecht voor een conditietest lopen en fietsen. In deze prijs zit er eveneens een voucher voor een trainingsschema inbegrepen.

Aan de hand van een conditietest met melkzuurmeting worden jouw persoonlijke trainingszones bepaald. Zo kan je efficiënter trainen en gericht naar jouw doelen toewerken. 
 

Klik op de verschillende stappen om een idee te krijgen wat je mag verwachten wanneer je langskomt!

Intake

Afname

Conditietest

Bespreking

resultaten

Rapport en

Trainingsschema

Voorafgaand de test vragen we jou een vragenlijst in te vullen die peilt naar jouw gezondheid, blessureverleden en trainingshistoriek. Op de dag van je test starten we met een intakegesprek dat dieper ingaat op jouw doelen en trainingsmogelijkheden. Op deze manier kunnen we jou na de test gericht trainingsadvies geven.

toa-heftiba-4xe-yVFJCvw-unsplash_edited.jpg

Stap 1
Intake

 
 
intenza-fitness-X3huptykYH0-unsplash_edited.jpg

Stap 2
Afname
Conditietest

De test start aan een lage belasting, zo krijgt je lichaam de tijd om op te warmen. Stap per stap zal de weerstand toenemen tot we je maximaal vermogen bereikt hebben. Tijdens de test wordt je hartslag, gevoel, cadans en melkzuur gemeten.

 

Terwijl jij geniet van je verdiende douche maakt de coach jouw testverslag op. Het verslag wordt onmiddellijk ter plaatse besproken. Tijdens de bespreking is er ruimte voor vragen en krijg je concrete tips mee naar huis die je kan toepassen tijdens je toekomstige trainingen.

alejandro-escamilla-BbQLHCpVUqA-unsplash_edited.jpg

Stap 3
Bespreking
Resultaten

 
annual-training-plan-11265-Main-700x394_edited.jpg

Je gaat naar huis met je uitgeprinte verslag en een vouchercode voor een gratis trainingsschema.  Daarnaast heb je 12 weken toegang tot onze online community waar je gratis kan deelnemen aan onze maandelijkse webinar! 

Ik kan mijn fiets niet meenemen naar de test, kan ik een fiets van jullie gebruiken?

Je kan zeker en vast een fiets bij Breakaway gebruiken. Het is wel belangrijk om dit te vermelden wanneer je je afspraak boekt. 

Betaal ik als #teambreakaway atleet dezelfde prijs? 

Neen, als teambreakaway atleet krijg je maar liefst 50 EUR korting wanneer je langskomt voor een conditietest.

Kan ik samen met een vriend of kennis langskomen? 

Het is mogelijk om per twee langs te komen. Je krijgt er zelfs een korting bovenop! Deze dienst kan je wel enkel boeken in Puurs. (Movepassion)

We zijn een sportclub en komen graag langs in groep, is dat mogelijk?

Dat is mogelijk. Neem in dat geval rechstreeks contact met ons op. Zo maken we graag een prijs op maat van jouw club.

Kim Antwerpen_edited.jpg

Kim DB - Loopster / Duatlete in wording

"Ik kan met zekerheid zeggen dat Hanneke heeft bijgedragen aan een verbetering in mijn sportprestaties. Dankzij haar heb ik loopevenementen in betere tijden en met minder vermoeidheid afgewerkt. Wanneer ik te kampen had met blessures, stond ze me bij met raad en daad en behoedde me om te snel terug te starten. De aangepaste trainingen zorgden er voor dat ik rustig en blessurevrij kon opbouwen."