GROEPSCOACHING

Omdat samen sporten motiveert! 

Wil je graag samen met je teamgenoten, collega's of vrienden een uitdaging aangaan maar ben je nog op zoek naar de juiste begeleiding? Breakaway helpt je met de voorbereiding hiervan. Dit kan gaan van gezamenlijke testen, groepstrainingen, workshops tot zelfs individuele opvolging. Aarzel niet om ons te contacteren, een aangepast traject op maat van je bedrijf of club behoort zeker tot de mogelijkheden! 

 

Bekijk alvast enkele voorbeelden die we voor jullie hebben uitgewerkt.

 
Plan een testdag waarop je samen met je collega's of teamgenoten kan langskomen. Aan de hand van de testen bepalen we je hartslagzones en geven we je nadien concreet trainingsadvies. De kostprijs van de testdag is afhankelijk van het aantal deelnemers. 
 

RICHTING EVENT

Samen de 10 miles lopen of willen jullie zich liever voorbereiden op de Marmotte? De mogelijkheden aan leuke uitdagingen zijn oneindig. Kies samen voor een traject dat bij jullie uitdaging past. Zo kan je meerdere testmomenten combineren met een tussentijds trainingsschema of een leuke workshop die aansluit bij de uitdaging. 
 
Kiezen jullie voor de all-in begeleiding dan zorgt Breakaway naast de gezamenlijke testmomenten eveneens voor groepstrainingen en individuele opvolging tijdens de trainingsperiode. Zo kan iedereen steeds met al zijn vragen terecht bij de coach. De gezamenlijke groepstrainingen zorgen ervoor dat de teamspirit nog verder aangewakkerd wordt! ​​