top of page

Reclaim Your Freedom Challenge 

logo TRAVAK.png

GRATIS 6 DAAGSE TRAINING VOOR SOLO ONDERNEEMSTERS

Van 7 tem 12 februari

Wat mag je verwachten?

Elke dag een hapklare lesvideo

Leer met 6 actiegerichte video's van max 15 min hoe je je uurtje factuurtje dumpt en je skills kan schalen met het Freedom Framework 

Een warme community 

Deel je wins, stel je vragen en leer freelancers en creatieve zelfstandigen kennen die dezelfde droom delen.

Elke dag een live Q&A sessie 

Stel je vragen aan Lien De Pau, oprichtster van de TRAVAK Business School. Krijg diepere inzichten en win cash prijzen.

WhatsApp Image 2022-01-21 at 15.10.42 (1).jpeg

Wie ben ik ?

Hoi, ik ben Hanneke! In 2017 startte ik mijn eigen coachingsbedrijf Breakaway. Ik startte als coach, vijf jaar later kan ik daar met trots aan toevoegen dat ik ook ondernemer ben. Maar ondernemen moet je leren.

 

Zo had ik voordien altijd 101 ideeën, het heel druk en wist ik het merendeel van de tijd niet meer waar te beginnen. Dat zorgde ervoor dat ik een burn-out terechtkwam. Het moest dus anders. Ik besloot begin 2021 TRAVAK te volgen. De beste zakelijke beslissing tot dusver.

Ik leerde eindelijk waar het om draaide. Ik zag opnieuw het bos door de bomen. De stapsgewijze aanpak werkte. Ik kreeg opnieuw meer focus en won mijn vrijheid terug. In het najaar 2021 werd ik dan ook met trots partner van TRAVAK business school. 

Is TRAVAK misschien ook iets voor jou? Neem dan zeker een kijkje op de website van TRAVAK. Aarzel niet mij te contacteren bij vragen. Want wij ondernemers zitten in het zelfde team! ;-)

Your partner in crime

Hanneke

bottom of page